De perfecte wandtegel maakt uw interieur helemaal af

Wandtegels als finishing touch

Wandtegels vormen de eyecatcher in uw badkamer. Ook als achterwand in bijvoorbeeld een keuken zijn ze zeer geschikt. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en blijven er goed uitzien. Qua stijlen is er veel mogelijk.

Samen met u gaan wij op zoek naar een wandtegel die perfect bij uw vloer en interieur past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende formaten of decoratiestroken. Zo geeft u uw badkamer, toilet of keuken nog meer uitstraling.

Merken vloertegels

Kling Wand- en Vloertegels verkoopt vele bekende merken tegels. U vindt hier tegels in verschillende prijsklassen. Ook zijn er altijd aantrekkelijke aanbiedingen.

TIP van Kling!

Bricks: sfeervolle, moderne wandbekleding

Bricks zijn een trendy, maar toch tijdloos alternatief voor wandtegels. Het zijn elementen van gebroken natuursteen die op een matje zijn geplakt, waardoor het een soort strips worden. De bricks geven uw interieur een sfeervolle uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en soorten.

Meer weten? Neem contact op of kom langs! »

Onze uitgebreide showroom in Wijchen

Onze showroom in Wijchen is erop ingericht om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. U kunt hier ons volledige assortiment wand- en vloertegels bekijken. We hebben een aantal vloervlakken met tegels, zodat u deze in een groter oppervlak kunt zien. Daarnaast vindt u hier diverse kasten en opstellingen.

De tegels zijn op een overzichtelijke manier tentoongesteld. Wilt u rustig even nadenken, overleggen of geadviseerd worden? Dan kan dat, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen?

Liever natuursteen?

Natuursteen heeft een bijzondere uitstraling. Ook voor natuursteen kunt u bij Kling terecht. Wij kunnen voor u diverse soorten tegels en andere natuursteenproducten bestellen.

Prijzen

Heeft u vragen over de prijzen van vloertegels? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs in onze showroom, zodat wij uw vraag zo specifiek mogelijk kunnen beantwoorden.

Tegelzetters van Kling

Tegelzetter bij Kling

Eigen tegelzetters: één van de sterkste punten van Kling Wand- en Vloertegels. ‘Onze jongens’ zijn gefocust op de details, maar zien ook het grotere geheel. Zij zijn pas tevreden als de tegelvloer (of – wand) strak, waterpas en onberispelijk is. Natuurlijk zijn hierbij de materialen en gereedschappen van groot belang.

Oftewel: alles moet kloppen, of het nu gaat om een kleine klus of een groter project.

  • Betrokken vakmensen met jaren ervaring
  • Altijd streven naar perfectie
  • Alles wordt voortdurend netjes opgeruimd

Badkamers volledig vernieuwen

Bij een nieuwe badkamer komt veel kijken. Tegels, sanitair, installatiewerk… Kling Wand- en Vloertegels neemt u al deze zorgen uit handen. Wij werken samen met betrouwbare partners, waardoor wij het complete project voor u kunnen uitvoeren.

Zo heeft u één aanspreekpunt waar u met alle vragen en opmerkingen terecht kunt. Ook wordt alles perfect gepland, zodat u snel van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

  • Volledige verbouwing verzorgen
  • Samenwerking met professionele bedrijven
  • Heldere, realistische planning