Vloertegels bieden eindeloze mogelijkheden voor ieder interieur

De veelzijdigheid van vloertegels

In wat voor huis u ook woont: een tegelvloer kan altijd. Vloertegels bieden namelijk eindeloze mogelijkheden. Ze passen in een klassiek of landelijk interieur, maar ook in een industriële look.

Zelfs voor de liefhebbers van een houten – of betonvloer zijn tegels een uitstekende keuze, aangezien ze ook in deze stijlen verkrijgbaar zijn.

Kortom: bij Kling Wand- en Vloertegels vindt u zeker wat u zoekt. Wij adviseren u graag bij uw keuze en denken mee over wat het beste in uw interieur past.

Merken vloertegels

Kling Wand- en Vloertegels verkoopt vele bekende merken tegels. U vindt hier tegels in verschillende prijsklassen. Ook zijn er altijd aantrekkelijke aanbiedingen.

TIP van Kling!

De juiste plint maakt het plaatje af

Wist u dat er veel mogelijkheden zijn als het gaat om plinten? We kunnen bijvoorbeeld een plint zagen van dezelfde tegel als de vloer, met een afgeronde of rechte bovenkant. U kunt ook kiezen voor een houten plint. We kunnen hiervoor verschillende houtsoorten gebruiken, zoals mdf, hardhout, eiken of grenen.

Meer weten? Neem contact op of kom langs! »

Onze uitgebreide showroom in Wijchen

Onze showroom in Wijchen is erop ingericht om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. U kunt hier ons volledige assortiment vloer- en wandtegels bekijken. We hebben een aantal vloervlakken met tegels, zodat u deze in een groter oppervlak kunt zien. Daarnaast vindt u hier diverse kasten en opstellingen.

De tegels zijn op een overzichtelijke manier tentoongesteld. Wilt u rustig even nadenken, overleggen of geadviseerd worden? Dan kan dat, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen?

Liever natuursteen?

Natuursteen heeft een bijzondere uitstraling. Ook voor natuursteen kunt u bij Kling terecht. Wij kunnen voor u diverse soorten tegels en andere natuursteenproducten bestellen.

Prijzen

Heeft u vragen over de prijzen van vloertegels? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs in onze showroom, zodat wij uw vraag zo specifiek mogelijk kunnen beantwoorden.

Tegelzetters van Kling

Tegelzetter bij Kling

Eigen tegelzetters: één van de sterkste punten van Kling Wand- en Vloertegels. ‘Onze jongens’ zijn gefocust op de details, maar zien ook het grotere geheel. Zij zijn pas tevreden als de tegelvloer (of – wand) strak, waterpas en onberispelijk is. Natuurlijk zijn hierbij de materialen en gereedschappen van groot belang.

Oftewel: alles moet kloppen, of het nu gaat om een kleine klus of een groter project.

  • Betrokken vakmensen met jaren ervaring
  • Altijd streven naar perfectie
  • Alles wordt voortdurend netjes opgeruimd

Badkamers volledig vernieuwen

Badkamer tegels
Bij een nieuwe badkamer komt veel kijken. Tegels, sanitair, installatiewerk… Kling Wand- en Vloertegels neemt u al deze zorgen uit handen. Wij werken samen met betrouwbare partners, waardoor wij het complete project voor u kunnen uitvoeren.

Zo heeft u één aanspreekpunt waar u met alle vragen en opmerkingen terecht kunt. Ook wordt alles perfect gepland, zodat u snel van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

  • Volledige verbouwing verzorgen
  • Samenwerking met professionele bedrijven
  • Heldere, realistische planning