De meest voorkomende vragen voor u op een rijtje

De gemiddelde levertijd van tegels is één à twee weken. Is er spoed wij? Wij kunnen altijd proberen om de levering eerder te krijgen. Dit hangt ervan af of de tegels van de groothandel of de fabriek moeten komen.

Dat kan zeker! Van sloop tot en met een prachtig eindresultaat: wij werken samen met betrouwbare, vakkundige partners die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Vervolgens zorgen wij voor een strakke, realistische planning en coördineren wij de complete verbouwing. U heeft slechts één aanspreekpunt bij wie u terecht kunt met al uw vragen.

Egaliseren is het vlak maken van een slechte of ongelijke ondervloer. Dit is vaak nodig om het beste resultaat te krijgen met uw nieuwe tegelvloer.

Nee, dat kan helaas niet. De prijs van een tegelvloer of -wand is van vele factoren afhankelijk: de ondergrond, de ruimte, het soort tegels, de omstandigheden, et cetera. Graag adviseren wij u hier in de showroom over, waarna we een offerte kunnen maken.

Een vlakke, schone ondervloer of wand is het beste om op te tegelen. Dat kan bijvoorbeeld één van de volgende vloeren zijn: cementdekvloer, anhydrietvloer, betonvloer/-wand, geëgaliseerde vloer, gipswanden (stuc), cementwanden (stuc) of gipsplaten. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om op hout te tegelen. Wij adviseren u hier graag over.

Dat begint met het soort vloer of wand, bijvoorbeeld natuursteen of een keramische tegel. Heeft u natuursteen? Dan is ook belangrijk van wat voor soort (lei, marmer, basalt et cetera) en wat voor toepassing er sprake is. Verder maakt het verschil of het gaat om onderhoud, intensieve reiniging of impregneren.

Voor natuursteen worden de volgende schoonmaakmiddelen veel gebruikt: R155 grondreiniger, P324 edelzeep (voor onderhoud) of marmermelk (voor onderhoud).

Bij keramische tegels geldt in principe hetzelfde. Is de vloer bijvoorbeeld gepolijst of mat? Voor keramische tegels worden de volgende schoonmaakmiddelen veel gebruikt: R157 (intensieve tegelreiniger en onderhoud), R159 (intensieve tegel- en sanitairreiniger) en P315 (onderhoud).

Nee, dat hoeft niet. U kunt gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden.

Staat uw vraag er niet bij?

Laat het ons dan weten! Vul hieronder uw vraag in en dan geven wij u z.s.m. een antwoord. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom.

Benieuwd naar de mogelijkheden?