Uiterste precisie en vakmanschap

Amersfoort
8 september 2017

‘Naar aanleiding van het vernieuwen (verbouwen) van onze badkamer wil ik graag mijn dank betuigen. De gehele verbouwing is op zeer professionele wijze tot stand gekomen. De planningen die vooraf gemaakt waren zijn tot in perfectie uitgevoerd. Zonder meer overlast dan noodzakelijk is het geheel tot stand gekomen en tot tevredenheid mijner zijds. Tijdens de opbouw was al goed te zien dat dit gedaan werd met uiterste precisie en vakmanschap van het bedrijf.

De service die geleverd werd door middel van een mobiele badkamer is voor mij en mijn vrouw als zeer prettig ervaren, ruim en schoon geleverd met alle gemakken van een badkamer. Het tegelwerk is een kunstwerk op zich, dit beaamde een vriend van mij die zelf een soortgelijk bedrijf heeft. Dit alles werd in overleg gedaan met ons, wil u het streepje zus of zo, top!’

Marconistraat 7
6604 BX Wijchen
T 024 641 74 37
F 024 645 07 80
E info@tegelhandelkling.nl

Vragen en / of opmerkingen

In een woord: fantastisch. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten behandelen. Vanaf het moment van het laten maken van een offerte tot de oplevering staat vakkundigheid, klantvriendelijkheid en service centraal! Kortom: een aanrader!