Allemaal zeer ervaren mensen

Purmerend
8 september 2017

‘We wilden de badkamer en het toilet laten verbouwen, maar wie moet je daarvoor inhuren? Gelukkig tipten goede vrienden van ons in Wijchen over de firma Bubbelshop, die met een team alle kwaliteiten in huis heeft voor een badkamerverbouwing.

Hoewel wij in het Westen van het land wonen (Purmerend), wilden wij toch een kijkje nemen bij Bubbelshop in Wijchen. Via Bubbelshop kwamen wij bij Wand- en Vloertegels Kling terecht. Vanaf het eerste contact met Tegelhandel Kling kregen we een heel vertrouwd gevoel. Wij kregen goed en deskundig advies. Er werd een afspraak gemaakt en men kwam bij ons thuis voor de afmetingen en we vertelden onze wensen. Het overleg over de badkamer- en toiletrenovatie verliep soepel, zowel bij ons thuis, telefonisch als via de mail. 

Zowel Bubbelshop als Tegelhandel Kling weten precies waar ze het over hebben als het gaat om de planning, materiaalkeuze en (on)mogelijkheden binnen een ruimte. De offerte was duidelijk en de werkzaamheden gespecificeerd, zodat je weet wat je kunt verwachten. Wij stelden hoge eisen qua wandtegels en bij Tegelhandel Kling waren wij goed geholpen. Zelf hadden wij nog nooit van keramische marmerlooktegel van 300 bij 100 gehoord of gezien, maar nadat wij in de showroom van Bubbelshop die grote tegels zagen waren wij verkocht! 

De medewerkers van Tegelhandel Kling zijn allemaal zeer ervaren mensen die mooi en goed werk afleveren. Tijdens de uitvoering werd ook alles tot in de puntjes doorgenomen. Zij voerden niet alleen het werk uit, maar gaven ook deskundige adviezen voor de afwerking van de badkamer (bijv. de kleur van het voegsel). Verder werden de werkzaamheden netjes en vlot achter elkaar uitgevoerd. Alles werd ook netjes afgeplakt en geveegd als ze weggingen. 

Iedere onverwachte situatie werd direct aangepakt en naar tevredenheid opgelost. Deze mannen waren zeer vakkundig. Ook onze ervaring was van begin tot eind geweldig. Zeker de samenwerking met Bubbelshop en Tegelhandel Kling zouden wij iedereen aanbevelen. Alles was op tijd geleverd, in huis alles waar nodig afgeplakt, keurige mensen over de vloer die allen trots zijn op hun vak, hetgeen duidelijk te zien is in de afwerking.

In een woord: fantastisch. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten behandelen. Vanaf het moment van het laten maken van een offerte tot de oplevering staat vakkundigheid, klantvriendelijkheid en service centraal! Kortom een aanrader!’

Marconistraat 7
6604 BX Wijchen
T 024 641 74 37
F 024 645 07 80
E info@tegelhandelkling.nl

Vragen en / of opmerkingen

In een woord: fantastisch. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten behandelen. Vanaf het moment van het laten maken van een offerte tot de oplevering staat vakkundigheid, klantvriendelijkheid en service centraal! Kortom: een aanrader!