PROJECT: badkamer, toilet en tegelvloer Wijchen

In deze woning in Wijchen hebben wij een nieuwe tegelvloer gemaakt in de woonkamer en het kantoor. Ook hebben wij de badkamer en het toilet verbouwd en voorzien van nieuwe wand- en vloertegels, in samenwerking met Bubbelshop.

Vloer woonkamer, keuken en kantoor
In de woonkamer koos de klant voor tegels in trendy groot formaat: 120 x 120 cm. In de keuken viel de keuze op een houtlook tegel in visgraatpatroon. De overgang tussen de woonkamer en keuken laat zien dat het een bijzonder effect geeft om twee soorten tegels in één ruimte te combineren. Ook het kantoor werd voorzien van de houtlook tegels in diagonaal visgraatpatroon.

Badkamer
In de badkamer koos de klant voor betonlook tegels van Piet Boon, wederom in groot formaat (120 x 120 cm.). Bijzonder: deze tegels worden zowel op de wand als de vloer gebruikt. Dit geeft een stijlvolle uitstraling door de gemêleerde tegels.

Toilet
De achterkant van het toilet werd betegeld met de vloertegel van 120 x 120 cm. De overige wanden zijn betegeld met witte wandtegels van 40 x 120 cm. Boven het toilet bevindt zich een matte spiegel met led-verlichting.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Fotografie: Henk Hulshof Fotografie

 

Marconistraat 7
6604 BX Wijchen
T 024 641 74 37
F 024 645 07 80
E info@tegelhandelkling.nl

Vragen en / of opmerkingen

In een woord: fantastisch. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten behandelen. Vanaf het moment van het laten maken van een offerte tot de oplevering staat vakkundigheid, klantvriendelijkheid en service centraal! Kortom: een aanrader!