Exclusieve designtegels van Piet Boon by Douglas & Jones

Op zoek naar een stijlvolle wand- of vloerbekleding in een natuurlijke tint? Dan is de nieuwe collectie van Piet Boon by Douglas & Jones zeker een aanrader. Kling Wand- en Vloertegels is dedicated dealer geworden van deze exclusieve collectie. U kunt de unieke wand- en vloertegels nu bewonderen in het spraakmakende designmeubel in onze showroom.

Ingetogen kleurenpalet

De collectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de internationale designstudio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Het kenmerkende ingetogen Studio Piet Boon kleurenpalet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen, maken van deze collectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur.

Acht bijzondere series

De tijdloze collectie is opgebouwd uit acht bijzondere series; CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY MATTE, HUGE, BLACK, STONES en de GIANT tile. De allernieuwste serie is de MONO tile. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. De tegels kunnen zowel los als in combinatie met elkaar toegepast worden.

Wilt u meer informatie of de collectie met eigen ogen bekijken? Kom gerust langs in onze showroom!

Marconistraat 7
6604 BX Wijchen
T 024 641 74 37
F 024 645 07 80
E info@tegelhandelkling.nl

Vragen en / of opmerkingen

In een woord: fantastisch. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten behandelen. Vanaf het moment van het laten maken van een offerte tot de oplevering staat vakkundigheid, klantvriendelijkheid en service centraal! Kortom: een aanrader!